Thursday, June 18, 2009

Deko Di Rumah Aimi : Bilik Tidur

Assalamualaikum..

Terima kasih para penonton kerana sudi bersama saya, pengacara anda, manje (dapat idea pasal tengok manjalara lagi walhal crite tu dah ulangan) dalam rancangan Deko Di Rumah Aimi..

Terlebih dahulu saye ingin membetulkan sedikit persepsi para penonton yang mungkin sedikit keliru, di mane dalam rancangan ini langsung tidak akan ada acara me-makeover-kan mane2 ruang pun, dan segale ruang yang dipaparkan adalah seperti sedia ada..

Apa yang akan ditonjolkan dalam rancangan ini lebih menjurus kepada penataan gaya hiasan dalaman rumah aimi, dan menunjukkan kelebihan dan juga kekurangan gaya penataannya..

Okey, setelah selesai membaca skrip, hai hai hai, terima kasih kerana menonton rancangan DEKO DI RUMAH AIMI (ala2 muka fazura eksaited)!

Oke, dalam rancangan pada kali ini, ruang yang akan ditampilkan ialah bilik aimi sendiri! Yey! Mari kite skodeng ye tuan2 dan puan2..

-wow, katil yang besar setimpal tuannye *cilake punye pengacare*
-motif padi sekaligus membuktikan ketaksuban pemilik terhadap nasik, secare tidak langsung menjelaskan saiz badannye *erk, tersedak aku*
-tapi, oh, apekah bende biru itu? harus di-zoom-in-kan

-oh, mashimaro, ade orang minat lagi ke?
-erk, encik, bantal busuk ke?

*oke, yang ini, i perlu eksplen sendiri*
*lilin diperlukan, of course, kalao malam2 blackout, i xpayah jerit AYAHHHHHHHHHHHHHHH kerane kini sudah independent, ade lilin, sile nyalekan*
*api kecil kawan, besar lawan woh peribahasa kite hari ini*

Oke, mari kite teruskan dengan ruang-ruang yang seterusnye..

-meja belajar yang sangat luas!
-rona purple menonjolkan kegelapan! *erk, wadehel?
-agak tidak tersusun *ye saye tau, ia sentiase begini sile kagum!

-para2 yang diisi dengan barang *duh!
-ground floor dipenuhi dengan sidi , ade spec, jam dan a few unsignifficant items yang boleh dibuang sebenarnye
-tingkat satu dipenuhi products, mostly perfume dan ade sikit lotion
-tingkat 2 dan tiga x amek sbb x penting <>

-para2 di sebelah kiri juge penuh, dipenuhi dengan buku *muke bangge*
-ade gambar ye *XPERLU ZOOM IN I TENGAH SEXAYYYYYYYYYY*
-sekali lagi, agak insignifficant

-oke, laptop on, menunjukkan pemilik rajin bekerja *nampak x bedah, cherry dengan kembang? say hi cepat dekat dorang cepattttt*

-alhamdullillah, ade jugak tempat beribadat *muke beriman haaaaaaaaaaaaaaaaaaa*

-gambar pengacare@pemilik dalam uniform hariannye *eih pakai kain pelekat x selebet oke*
-cermin due, uiks, tamak! *eih x tamak oke, mane tau satu lagi cermin menipu*

Ye para penonton, kita sudah sampai ke penghujung rancangan..

Konklusi pada minggu ini, bilik ini memang bersepah..

Sekian~~~

*wah, bangge i akhirnye 1st episode ditayangkan, and yang spesial nye, xde iklan uolssssssss

*x mcm tv tigapatlimanam, sket2 iklan, sket2 iklan, ingat aku kemaruk sangat nak tgk upik abu dan laura


2 comments:

niNie said...

ahahahah. syabas bete syabas! aku penonton setia. :D

Aimi Nasruddin said...

wah, peminat setia pertame..
ratings pon tinggii
ahaks, bangge i!